Johan Dekens +32(0)475 62 23 86

Carbon onderdelen Porsche

Diverse carbon onderdelen voor verschillende types beschikbaar.  Ook complete kits voor ombouw naar bijvoorbeeld GTS of sportdesign pakket.

Nieuwe locatie + showroom

Sinds kort kan je ons vinden in ons nieuwe pand in Alken. Naast een werkplaats voor onderhoud en herstellingen van Porsches beschikken we nu ook over een showroom om ons aanbod mooi te presenteren!

Restauratie 911 2.4E

Momenteel werken we aan een gedeeltelijke restauratie van een Porsche 911E 2.4 uit 1973. De foto spreekt voor zich!

Dekens Porsche Service

U kan bij Dekens Porsche terecht voor alle onderhoud, herstellingen, motorrevisie en restauratie van uw Porsche! Ook voor het prepareren van Porsche race- of rallywagens kan u bij ons terecht! Aarzel niet om ons te contacteren!

PRG gesloten autotransporters, Dekens Porsche verdeler voor België

Dekens Porsche is de Belgische verdeler van PRG trailers! Naast een gamma van gesloten autotrailers (Minisporter, Tracsporter, Prosporter) is er ook een gamma van open autotrailers. PRG levert zeer kwalitatieve trailers met o.a. BPW assen en Winterhoff koppeling, net zoals de trailers van andere merken in dit segment. Op de foto zie je een Tracsporter…

Dekens Porsche zoekt klassieke Porsches

Dekens Porsche is op zoek naar mooie klassieke Porsches, alle 911 types van 1965 t.e.m. 1997 Wil je graag je Porsche verkopen en heb je geen zin om iedereen over de vloer te krijgen?  Geen zin in testrijders en tijdverspillers?  Contacteer ons, wij zijn ruim 11 jaar professioneel actief in de aankoop, verkoop en onderhoud…

Interclassics 2015 Maastricht

Dekens Porsche & Classic cars zal aanwezig zijn op Interclassics 2015 in Maastricht. We stellen er enkele van onze Porsches voor en daarnaast ook enkele zeldzame classics waaronder Lamborghini, Maserati, Italia, enz… Wij verwelkomen u graag op onze stand.